Länge sen sist

Ja, nu var det ett tag sen som jag senast uppdaterade bloggen… det har kommit mycket i vägen men främsta anledningen var omotivation (haha är inte ens ett ord) nä men tack vare en riktigt risig känsla i kroppen hela början på säsongen så har jag tappat motivationen att skriva om mina dagar, då de främst gått ut på att hitta tillbaka piggheten i kroppen.

Nu har jag ändå fått lite positiva svar från kroppen från senaste volkswagen cup- tävlingen jag körde förra helgen i Ulricehamn. Därför känner jag att Come-back på bloggen är på tiden.

Men för att börja med vad som hänt sedan sist:

Mina magproblem som började på allvar i höstas är fortfarande under utredning och jag ska gå till en gastroentrolog. Känns väldigt skönt att få reda ut problemen med magen på riktigt och jag hoppas de tar reda på något mer 🙏

Jag har även börjat extrajobba på team Sportia, det känns riktigt skönt med en extra inkomst utöver studiebidraget. Det passar bra med jobb nu när plugget är väldigt lugnt och träningsbelastningen är väldigt låg.

Jag har ju som sagt tävlat:

I Ulricehamn, förra helgen, resulterade i en 16e plats i prologen på sprinten och en 25e plats på distansen. Jag är nöjd med dem resultaten, även om jag såklart vill mer i längden så känns det bra att kroppen äntligen börjar svara.

Nu ska jag uppdatera lite oftare, nu när jag känner att motivationen börjar återvända 😄💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s