”Hur bra som helst”

”Dina provsvar ser hur bra som helst ut” va ju ändå inte riktigt det man ville höra när man känner att magen inte är som det ska.

Men förklaringen jag har fått är att det är IBS som jag har och det jag ska hjälpa magen med är några droppar som jag tar innan varje måltid, 3 gånger per dag. Efter två veckor får jag utvärdera hur det går, så vi får se hur det funkar då 😌

Ja, just nu har jag stationerat mig i Dalarna och är påväg i sängs. Nu väntar julfirande med familj och kusiner i vår (om jag får säga det själv) SUPERFINA sommar/vinterstuga. Och efter det väntar en resa till…….KINA!!!

Jajamensan jag har bestämt mig för att åka och tävla tour de Kina över nyår, så 29e bär det iväg. Jag återkommer med bilder därfrån 😏 sålänge får ni nöja er med lite nya bilder jag hitta på telefunken. Btw. Rullskidbilden är från i höstas men har inte sett den förrän nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s