Testat på jakting

Sen senast har jag gjort något spännande, jag blev nämligen medbjuden på jakt. Jag skulle då gå med en som är hundförare och jag tänkte: jag ska ju ändå träna A1 (sakta) idag så det borde ju vara perfekt. Och det va det!

Jag vet att det inte heter jakting men det är inte samma sak som att jaga, jakting är då man kan träna samtidigt som man jagar, sådeså 😜

Hur som helst va vi ute i kanske 6 timmar och gick i totalt 4 timmar och på vägen träffade vi supersöta fåglar som vågade sig väldigt nära då vi matade dem och efter ett tag fick jakthunden ont i en tass så då ville han inte jaga längre.

Alltid roligt att testa nya saker! Och även om jag tror att jag inte skulle kunna skjuta en älg så va det mysigt att gå med i skogen, trots att jag var ganska dålig på att va tyst (vilket man skulle vara) 😂 haha kanske därför vi inte hitta någon älg 🤔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s