En vecka i Idre kan man ju prata om

Hallå i lådan! Ja jag skriver igen, sjukt är det! Jag har fått diverse klagomål på att det uppdateras dåligt här på bloggen och jag tycker det är tråkigt med klagomål så här kommer ett inlägg ägnat till just er 💕

Den främsta anledningen till lite skrivet är lite gjort. Det händer nämligen inte så mycket just nu. Mest plugg, träna, äta.

Men däremot har jag nu varit hemkommen i en vecka från en lägervecka i Idre. Denna vecka va ett nytt påfund från svenska skidförbundet där alla seniorer i Sverige får möjlighet att vara med på, otroligt bra koncept tycker jag! Superbra träning som innehöll 3st tuffa tävlingar och förhoppningsvis åker man något starkare därifrån ☺️

Veckan som gått har flugit förbi. Mycket också tack vare Karin björnlinger som kom och hälsade på mig i Umeå på onsdagskvällen och stannade ända till fredag, då hon även åkte med mig och bitshi (mammas och pappas bil som jag har i Umeå) till Stockholm. Så skönt att få resesällskap 😄

Vad ska jag göra i Stockholm då, kanske du tänker?

Johodu det ska jag säga, jag ska UTOMLANDS! Och inte vart som helst utan till Mallorca 😏 jag har fått möjligheten att få följa med Kalix SF på läger till solen. Mallorca är kanske inte det optimala stället för en skidåkare egentligen då man kanske främst vill leta snö. Men gör kombinationen träning och balsam för själen Mallorca till det optimala stället att vara på 😍

Nu ska jag checka in på flyget, så vi får väl höras under veckan😌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s