Mallans återkomst

Nämen tjenis!

Nu är det söndag och dagen till ära är en till 4-veckors period i träningsdagboken avklarad. Och den senaste perioden har jag kunnat träna på riktigt bra faktisk Först måste jag bara skryta lite, jag har i veckan sprungit mina två första löptävlingar i år och med riktigt bra genomförande med tanke på min löpbakgrund och att de båda låg i en 20h vecka.

Den första löptävlingen va surmilen vilket är en nyuppkommen löptävling där man springer 5 varv runt en 2km lång myr på Nydala, typ precis där jag bor. Riktigt grisigt och efteråt lite sliten i båda höftböjarna efter att ha dragit fötterna ut alla surhål. Men ett riktigt roligt arrangemang som jag gärna är med igen på!

Sedan har jag tagit det lugnt med löpning i veckan då jag, som sagt, blev lite öm efter surmilen.

Den andra löptävlingen va Umeå trail 6km där jag lyckades komma högst upp på prispallen! Kan ju tilläggas att de flesta sprang 11km klassen och att jag fick däng av en junior. Men jag är nöjd ändå! Jag kunde springa Max hela vägen och mina ben sa inte ifrån någonting 😀 thumbs up!

Sen har jag också gjort en tenta i veckan i flervariabelanalys, vilket gick åt pipsvängen. Menmen nya tag i skolan nästa vecka, dock ska jag först njuta av soffläge resten av dagen idag och skratta lite åt folk som är ute i dehär vädret (blåst och spöregn) och av en vilodag imorgon också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s