Vålådalen med militärerna

Nu sitter jag i bussen påväg hem från egentligen barmarksäsongens första läger. Denna gång stod Vålådalen på agendan med gänget i militärlandslaget.

Påväg till Vålådalen va jag både osäker på min löpförmåga eftersom jag, av någon oklar anledning fick ont i knäet förra veckan, och min stakförmåga eftersom jag haft lite tjorv med en armbåge. Men, peppar peppar, jag åker ifrån dehär lägret helare än när jag åkte dit! Jag har både kunnat staka lite och löpt en hel del helt fri från känningar, så det går åt rätt håll 😀

Det har för mig vart en riktigt tuff vecka eftersom jag inte löpt så mycket innan men man märker fort att man kommer in i gamla vanor och det gick mycket bättre, speciellt utför, mot slutet av veckan. Och man ska ju inte sticka under stolen att alla i militärgänget är sjukt starka och det ger massa inspiration att träna med dem!

Under den senaste veckan har vi har betat av 3 intervallpass:

  • Älghufs 3*8min + 6*4min
  • Rullskidor skejt 3*15min
  • Rullskidor klassiskt 8*5min

Även två kortare styrkepass och två fina långa löpturer över fjället.

Frida spanar ut över fjället på långtur på ottfjället

Följande bilder är från ett pass då vi sprang 2 timmar varav en del innebar fotostund vid den berömda blanktjärn

Under en av de långa löppassen jag nämnde ovan delade vi upp passet i två delar, crosspass. Första delen bestod av 1:40 kajak över ottsjön och andra delen av 2:20 löpning tillbaka till boendet i Vålådalen, riktigt roligt pass!

Tack så mycket för ett sjukt roligt och givande läger alla som var inblandade, det är guld värt! 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s