Samma ställe i mer än 2 veckor?

Vad händer, jag har inte skrivit på ett bra tag men varför. Jag antar att det är eftersom jag inte är van vid att under två veckor hålla mig på samma ställe!? Direkt efter jag kom hem från snabbvisiten till Umeå skulle mamma och pappa skjutsa Wilma till mormor, som bor i Mora, eftersom de skulle till Rhodos. Jag följde med dit och tänkte även följa med tillbaka, men vad ska jag göra i Stockholm när alla mina vänner där antingen jobbar eller pluggar. Därför stannade jag med mormor.

Studenter som elitsatsar och pensionärer har väldigt mycket gemensamt har jag kommit på under mina två veckor. Vi går båda upp tidigt, äter oftast gröt till frukost, sover middag på eftermiddagen, tar en eftermiddagsfika, lagar middag som helst avslutas med efterrätt, går och sover i tid. Och däremellan letar man rabatter på Ica maxi och plockar bär och diverse andra saker i mormors fantastiska trädgård som man grundar maten på. Därför mådde jag prima och drog mig för att åka hem, vilket jag eventually behövde göra ändå, igår.

Däremot mitt under min vistelse frågade min gamla gymnasieklasskompis Elin om jag ville följa med hennes familj (förutom pappa) till lövåsen, nära Grövelsjön. Och självklart sa jag ja! Det vart en kortvisit med 4 träningspass, vilket bilderna nedan kommer från. Och så fint det va där, kan tänka mig att det är helt underbart på vintern också 😍

Sen va det tillbaka till Mora och fortsätta sova, äta, träna. Det känns som att jag börjat komma igång efter sjukan lite successivt, så man kan ju hoppas man inte tappat allt för mycket. Jag tror hur som helst att dessa två veckor vart hur bra som helst för mig.

Men som sagt, efter att mellanlandat en natt hos mamma och pappa så åker jag nu mot Ulricehamn som, förutom regn, ska bjuda på Uport (en festival) och Karin 😍 faktiskt va det inte för än igår som jag fick reda på lite artister som skulle dit, jag åker mest för att få träffa samma gäng jag åkte med till Hemsedal förra nyår. 😌

Puss och kram, jag återkommer med hel rapport om hur jag hade det på min första festival 😏

4 reaktioner på ”Samma ställe i mer än 2 veckor?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s