Tur och retur till Umeå efter Norge 

Nu sitter jag på flygplanet påväg ”hem” till Stockholm från en snabbvisit i Umeå. Det var direkt efter hemkomsten från Sognefjell, där jag var med Helena Lundkvist på första lägret efter min långtidssjuka. Därför blev det lite lugnare än planerat. Men ååå så fint det va där 😍 här är lite bilder som jag kan skryta lite med:

Efter Norge drog jag direkt med flyget till Umeå för att dela hämta lite pryttlar och även träffa Emil, som bor i Umeå, och Elin, som var på långväga besök ända från Mora 😄 

I Umeå spenderade vi en dag med långpass på rullskidor och en dag (igår) med mys på stan och filmkväll, där också min saknade Julia dök upp 😍 det vi kom fram till under gårdagen var främst att vi inte kan ta selfies 😑 och att tapas är dyrt, satsa på pizza istället om du vill bli mätt och plånboken glad! 

Som sagt, nu är jag och Elin påväg till Stockholm där vi har bestämt oss för att njuta av solen, som gömde sig rejält bra i Umeå 🙈 men först blir det ett intervallpass på hemmalöpspåret. Justja, peppar peppar men jag kan ju springa igen 🙌🙌🙌 nu kan man ju hoppas att negativa trenden vänder. 🙏 

Tjolahopp gummistropp 💪🏽 

2 reaktioner på ”Tur och retur till Umeå efter Norge 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s