Önsketänkande

Jag hade velat skriva ett inlägg nu om hur bra all min sommarträning flyter på och hur jag känner att jag har en stigande form. Att jag har förbättrat min pulsklockebränna och sport-toppbränna. Att jag är lite sliten av all träning och att jag nu ligger i soffan och laddar inför ett löppass. 

Men så är det inte. För 7 veckor sen började jag hosta, efter att jag hostat i 3 veckor började jag bli lite orolig eftersom det bara blev värre och när jag andas ut låter mina lungor som en bubbelpool, så då tog jag tag i det och gick till vårdcentralen. Där fick jag utskriven astmamedicin, efter som det såklart va astma jag hade 😒. Jag fortsatte med medicinen i 2 veckor men det blev inte ett dugg bättre, jag gick tillbaka till vårdcentralen, utan framgång. Veckan efter fick jag då också ont i halsen. Så efter det sa  proverna att jag hade streptokocker, därför knaprar jag nu antibiotika i 10 dagar. Halsontet är borta men helveteshostan är kvar. 
Man är så ovan att inte träna på dagarna så därför går den mesta av tiden åt att fundera vad ”vanligt folk” gör. Jag har sett klart på alla tv-serier jag kan komma på så därför har jag nu börjat med att måla och läsa 😂

I väntan på tillfrisknande har jag firat midsommar med min fina släkt på sollerön, mormor grävde djupt i sina lådor och hittade 3 kulldräkter, perfekt 😍😍. Då kunde vi vara 3 små gummor från Mora på midsommarstångsresningen, eller ja, två från sollerön och en från Leksand om man ska vara noggrann 😂


Jag har även, för första gången, vart och tittat på allsång på Skansen igår 😱 shame on me, när man ska komma från Stockholm 🙄  mysigt va det, även om vi stod en bit bak. Men tydligen va vi med på tv i alla fall! Så numera kan ni kalla mig för tv-Malin om jag får be. Ser ni oss på bilden nedan? 😂Jag, mamma och våra grannar i Stockholm, Lovisa och Liselott

2 reaktioner på ”Önsketänkande

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s