On the road again

Ovanstående bild tog jag på Stekkenjokk sista dagen och jag tyckte den passade in bra i sammanhanget just nu, on the road again. 

Igår 22:00 kom jag hem idag 15:00 lämnade jag och min packning Ålidgrad på färd mot Torsby. I torsby ska det vankas rullskidtävling, vilket ska bli otroligt intressant med tanke på att jag inte kört mer än två rullskidpass i år 😂 Menmen jag har hört att man kan vila sig i form. 

Som ni märker älskar jag att resa och jag lever mer i min resväska än i mitt rum… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s