Första och andra lägret ✔️

Ja nu va det ett tag sedan och tro det eller ej, men jag har lyckas beta av både första och andra lägret för säsongen på den tiden,  belägna i metropolerna Saxnäs och Klimpfjäll (har fått lära mig att det är viktigt att inte blanda ihop dem trots att de ligger precis brevid varandra…) 

Läger 1 Saxnäs

Boendes på marsfjäll mountainlodge, som starkt rekommenderas förövrigt, så kom jag, Klara och Daniel till Saxnäs torsdag kväll innan 1a maj och åkte hem tisdagen efter. Vi fick ihop ett långpass varje dag förutom en då vi körde två kortare pass varav ett intervallpass. Fokuset här va att samla mycket skidtimmar och njuta av fina vädret. Det första lyckades vi med men däremot kan det fina vädret diskuteras i efterhand men där och då tyckte vi att vi kommit till himmelriket i väderväg, förutom den dagen det blåste 17m/s. 

Snömängden va kopiös men däremot hade det inte vart särskilt många varma dagar och kalla nätter, därför var det ingen skare att tala om alls. Så det blev mest att åka på skoterleder. 


Läger 2 Klimpfjäll

(Vilket jag också sitter i bilen påväg tillbaka från för övrigt.) I fredags åkte vi på ESC idrottshögskolan Umeå i gemensam trupp mot Klimpfjäll sedan dess har vi tränat 8 pass i helt sagolikt fint väder och förhållanden. Nu hade väldigt mycket snö smält sedan förra gången jag var där men det betydde också att det fanns SKARE! Varje morgon har vi kört ett långpass på skaren i Stekkenjokk och OJ så fint det vart. Sol varje dag! Vilken också betyder: jäklarns vad bränd man är. Men som tur är klarade jag mig lindrigt undan med ett bränt öra, bränd underläpp och hals. 

Vi har varvat skejt på förmiddagarna och klassiskt på eftermiddagarna och nästan varje gång i t-shirt och shorts. Ja man kunde inte önska något mer av dehär. Eller jo kanske, jag har fått någon skum hosta som inte släpper så den hade jag gärna blivit av med, men annars så…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s