Tack Sundbybergs IK


Ja, det är inte varje dag man går och får ett såhär fint pris! Nämligen en bragdmedalj. Jag vill tacka Sundbybergs IK för att ni tror på mig och för att jag fått dehär jättefina priset!! Jag blev lite ledsen åt att jag inte kunde ta emot det på plats, men så är det när man bor i världens ände, eller ja, Umeå. 

Om ni tittar noga på fotot kan ni se mamma i bakgrunden också, hihi!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s