Snipp-snapp-snut 

Nu får jag lov att göra summeringen trots att det känns lite torftigt att summera en säsong man inte är helt 100% nöjd med. Om man ska sålla bort det dåliga och fokusera på det positiva så måste jag ändå säga att astman fungerat relativt bra hela säsongen och att kroppen blivit piggare mot slutet. Om man jämför känslan i bruksvallarna på premiären och bruksvallarna på avslutningen så vinner avslutningen med marginal! 

Första senioråret ska vara tufft så det levde upp till hur det sägs vara. 

Jag vill ge stora tack till de som gör min satsning möjligt och som hjälpt mig hela året. Lasse Fischer. Niclas swix. Mamma och pappa, som gör stora uppoffringar för mig. 

Även Ingalill på Nilalf AB och alla på restaurang Örnen i Umeå

Och såklart alla sköningar som har tränat och sporrat min träning i Umeå. 

Tack för att ni gör dehär möjligt, nästa år kommer bli ännu bättre 🤘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s