Post Gällivare 

Nu är man hemkommen och nästintill omkommen från/i Gällivare. Skämt å sido, det var tuffa men riktigt roliga tävlingar i Gällivare. Volkswagen tour bjöd på 

  • 800m staksprint på torsdag
  • 47km staktävling på lördag
  • 4km backrace uppför dundret på söndag

Kroppen är lite mör måste jag erkänna. Mitt mål under veckan var att få en bra känsla och det måste jag ändå säga att jag fick! Min största merit var att komma 10a på dundret runt och att känna sig piggare i slutet trots att jag körde solokvist 40 av 47km. Nu vet jag ju i alla fall hur killarna känner när de kör 5milen med individuell start. 😅

Militärlandslaget levererade; träningssällskap, skidor, boende och mat i toppkvalitet. 

Eller ja, boendet kan väl diskuteras. Stay in Gällivare var inte det finaste stället man bott på men däremot var det absolut intressant ställe att gå på upptäcksfärd i eller leka kurregömma i! 

Den mest annorlunda tävling jag åkt måste jag säga är dundret hill climb, en tävling med 2,5km skejt följt av en liten tur rakt uppför dundret. Jag har aldrig kört så mycket 1ans växel på skidor någon gång. Om du undrar hur det kändes så har jag en bild som demonstrerar känslan bra:


Färden gick sedan till Umeå för att idag dra vidare till bruksvallarna och fjälltoppsloppet med sköningarna i skid12 + lite bonusfolk. Det ska bli otroligt roligt med en reunion och jag hoppas vädergudarna ändrar sig till strålande sol i helgen. Ha en bra vecka people och PEACE OUT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s