Volkswagen tour comming up

Jag ska inte sammanfatta säsongen än eftersom den ine är slut än för min del men däremot är alla SM och cup-tävlingar avgjorda. Och jag måste säga att det har vart en flopp från min sida, menmen man får ha ett sånt år. Jag är så jäkla taggad på att göra bättre ifrån mig nu! 

Jag missade tyvärr SM-avslutningen på ”hemmaplan” i Umeå på grund av okänd ihållande magont och illamående. Jag misstänker matförgiftning men jag vet inte riktigt :/ 

Men nu däremot är jag taggad på kommande helg med tävlingar i Gällivare! Det ska bli roligt att tävla där men jag har däremot inga resultatmål för mig själv eftersom jag vet att jag inte har den bästa uppladdningen. Däremot hoppas jag få tre grymt tuffa tävlingar att lägga i väskan tills nästa år, för då jäklar!! 

Vi drar mot Gälka (som det tydligen kallas) imorgon och jag kommer bo med sköningarna i militärlaget 😍 

Innan dess blir det skar-tur imorn och om man har tur kanske lite bilder eftersom dehär inlägget blev det stelaste någonsin 😅

Puss och Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s