Vasaloppsveckan

Nu är vasaloppsveckan över, och det blev en liten besvikelse för mig när jag blev sjuk. Men men, sånt händer. Jag samlade i alla fall ihop en hel del timmar jobb i vasaloppstältet för Craft. Riktigt mysigt jobb som man ser fram emot varje år, speciellt när man jobbar precis montern brevid Julia Angelsiöö 😏 

De vanligaste frågorna man får på Craft är: ”vilken storlek har du” ”är det merinoull i denhär” och ”har ni den röda Mora-Nissemössan”. 


Alla som jobbade för Craft i vasaloppstältet bodde tillsammans i en superfin villa i Mora. Mitt rum som jag bodde i hette ”rosa rummet” och som det passade mig 😍 jag älskade det!


När jobbet äntligen var klart och Daniel hade åkt Vasaloppet fick vi dessa mackor av mormor, drömmen 😋 efter det drog vi tillbaka till Umeå. Jag tror jag vart borta 4 veckor, så nu ska jag stanna en stund tror jag 😅

Hemkomsten till Umeå firades med ett riktigt drömpass med Helena Lundkvist


Jag kommer även dela med mig av lite recept som jag provat när jag inte kunnat träna, och massa mumsigt har jag och mormor experimenterat fram! 

Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s