Våldgästinlägg

yo whats up jao

I måndags var jag på sjukhuset för en gångs skull var jag inte sjuk själv. Nä nä inte alls, jag ska från och med nu lära mig hur man skär i folk. Därför var jag i måndag och följde efter patienter som skulle träffa läkare. Elak som jag är försökte jag skrämma upp dem ordentligt innan de kom till läkaren. Jag har hittills lärt mig två sjukdomar, alzheimer och skörbjugg. Givetvis var alla symptom förstadian på skörbjugg. Gudis vilken bra läkare jag kommer bli. Om 10 dagar är det dags för vasaloppet. Som om inte det är tragiskt nog har jag dugga dagen efter. Jag känner mig som en okokt lasagneplatta som en ungjävel i affären håller på att mosa med en fet brödkavel. Tro det eller ej men jag har faktiskt tränat mycket den sista tiden. Jag kommer nog vinna de 9 milen. Aja hörs hej, hoppas att vi hörs igen. annars ligger jag antagligen dränkt i en myr nära Risberg

xoxo

 /Emil Eriksson aka. Gandalf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s