Burrito=omnomnom

Efter engelsbrekthelgen förra helgen så har färden gått vidare till sollerön och mormor. Här ska jag hålla till ända till Vasaloppet, det blir ungefär tre veckor på vift. Sånnahär resor kan vara jobbiga men Mora känns inte som en resa bort, det känns som att komma hem. Då kan jag göra lite nytta på dagarna också, eftersom mormor har opererat foten så tar jag hennes ärenden 👼 

Igår överlevde jag även en tenta i marknadsföring, ganska stolt. Jag lyckades flytta den från Umeå till lugnet (Falun), vilket passade perfekt då jag kunde passa på att testa banorna inför helgens tävlingar! 

Dagens bravader har bestått av att först glassåka världens mysigaste pass med en saknad Elsii! Perfekt kallföre, strålande sol och bra umgänge, vad mer kan man begära. Perfekt start på dagen! 

Resten av dagen har jag gjort lite nytta i hushållet med handling och soptjänst men den stora höjdpunkten nr.2 idag va lunchen, som jag även MÅÅSTE dela med mig receptet på!! 

Ostgratinerade borritisarDen sista bilden är från min superhemliga receptbok, eller ja, mitt föreläsningsanteckningsblock som man inte använder alls eftersom man är så sällan på universitetet 😂 

En reaktion på ”Burrito=omnomnom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s