Ett fall framåt 

Nu är SM dåtid, och ja. Man kan ju lugnt sammanfatta det som ett fall framåt i fler sammanhang. Efter lite eftertanke så var prologen på sprinten mitt bästa lopp i år. 

Det blev hur som helst en riktig folkfest i Söderhamn och lite tv-tid lyckades man skrapa ihop också 😀 

Snörpligt nog blev det totalt 3 fall på3 lopp. Men man ska ju fokusera på det positiva, dvs. Tv-tiden och en bra känsla på sprinten!

Jag har även hunnit med en till tävlingshelg! Den här gången engelbrektshelgen i Norberg. Igår inleddes helgen med sprint, 800m stadssprint. Kort och bra som en sprint ska va! Trots längden så var det en tuff sprint och jag lyckades ta mig ända till semifinal, där jag kom 3a. Så det slutade tillslut med en 5e plats, vilket jag är otroligt nöjd med! 

Dagens kristinalopp blev en tråkigare historia, efter att ha blivit påkörd och som följd tappa första klungan blev det att försöka kämpa ikapp i ensamhet i 4-5 km. Jag låg 20 meter bakom och kom inte en meter närmre trots att jag låg på max. Så det blev istället att vänta in klungan bakom när krafterna tröt och man kan ju säga att mitt försök att åka ikapp första klungan kändes. Jag hade inget att sätta emot när det blev spurt i 2a klungan eftersom armarna inte ville staka i samma takt som jag ville. Så då säkrade man ju sistaplatsen i den spurten. 9a blev det tillslut, borde nog vara nöjd men det kanske kommer någon gång. Bra träning inför tjejvasan var det ju trots allt. 


Vilket trist inlägg dehär blev, bara med massa resultat och tråkigheter. Nu blir nog Emil Eriksson aka. Gandalf besviken så jag måste ju hitta på någon rolig avslutning i alla fall. 

Jag kan ju meddela avslutningsvis att ALLA ni som säger att astmamedicin är doping kan slänga er i väggen! Jag var nämligen på en föreläsning i veckan med en forskare inom just det området och han berättade att astmamedicin på friska individer i de doser som inte kräver dispans inte har NÅGON effekt! In your face ni som kommenterar på att jag tar astmamedicin. 

 -Malin out.-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s