I’m only human

Med 5 dagar kvar till SM i Söderhamn så fyllde jag på alla glädjedepåer och skrek mig hes på Green Days konsert på Globen. Osmart och oseriöst kanske någon tycker men då kan jag bara säga, själen måste ha sin glädje den med. Bara för att man är skidåkare betyder det inte att man måste undvika det man känner är roligt, när man mår bra åker man bra!

Men hur va konserten då? Svar: helt sjukt bra! Green Day har vart ett av mina absoluta favoritband så länge jag kan minnas och Billy Joe Armstrong (sångaren) var minst lika bra live som på mina cd skivor. Denna konsert var även min julklapp till Lea och jag tror och hoppas hon tyckte den var lika bra som jag gjorde. Denhär kvällen kommer jag leva på läääänge!

En reaktion på ”I’m only human

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s