Vinst i Tjejskidan!

Nu är Tjejskidan 2017 avslutad och som alltid blev det ett riktigt lyckat arrangemang, tack till pappa-tävlingsledare och alla funktionärer som gör det möjligt! Och såklart tack till min supportergrupp med Lasse, faster, kusin-nannish, mamma och min personliga manager och assistent Lea som ställer upp i vått och tort (såvida inte hon inte har plugg att göra då)  

Som plannerat stakade jag loppet, och innan start hade jag tänkt köra kontrollerat fram till spurtpriset, 3 varv à la 1.8km. Men som mina planer har en tendens att göra ibland så sprack det ganska fort. Första varvet testade jag på farten och efter jag märkte att jag fick en lucka till de bakom var det ju bara att fortsätta trycka. Det blev totalt 8 varv och ca 15km på Täby konstsnöspår och efter lite problem med varv-räkningen kom jag tillslut i mål som 1a!

Nu blir det stretching, man märker att ryggen är ovan med sånnahär staklopp än. Imorn är det skicross på Täby, vi ses där! 

Foto: Björn Brännström 

En reaktion på ”Vinst i Tjejskidan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s