Väsjöbacken har vart längre och brantare, tror jag. 

Morgonens aktivitet bestod av intervaller i den klassiska väsjöbacken i Sollentuna med Eleonora och Julia. Jag kom ihåg en oändlig mördarbacke med branter som inte gick att springa uppför från förra gången jag sprang i den, kan väl tilläggas att det va några år sedan. Det tog ca 5min upp när vi förlängde så långt vi bara kunde och man kunde älghufsa helt utan problem hela vägen. Jag tror de har grävt bort halva backen, så måste det va!

Älghufs är ett löpsätt med stavar som är väldigt bra för längdskidåkare, man springer precis på samma sätt som när man åker klassiskt  här nedan finns en länk till en riktigt grym instruktionsvideo!

http://www.skideoteket.com/skidgaringng.html

Det blev 5*5min hufs och 10min 15/15 i backen och där va även min intervall-löp-premiär gjord, senaste gången utan skadekänningar i benen va på oringen i somras 😅

Ja, nu kommer nog träningsverken i benen komma som ett brev på posten skulle jag gissa.

Jag har även invigt min nya kamera, alltså kommer jag förhoppningsvis leverera bättre skärpa på mina bilder nu i framtiden 👌 och kanske till och med kunna ta bilder när det är mer än 0 grader utan att behöva genomföra en  mobilbegravning varje gång..!

Fin dag, fint sällskap= photoshoot

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s