Nobelmiddag och resa mot solen

Jaa, vad håller man på med nu kan ni tänka, ”har hon fått storhetsvansinne??” Jaa, man kan väl säga det…

Jag kan ju börja med det första först, jag fick godkänt på tentan i envariabelanalys 1! Och inte nog med det, jag fick en 5a (MVG) också. Däremot ser jag inte det som väldigt positivt, då det betyder att jag pluggat alldeles för hårt eftersom betygen, mer eller mindre, inte spelar någon roll alls på universitetet. (Mamma kan skippa nästa mening) Eftersom om man ska kunna kombinera skidor och plugg kan man inte engagera sig maximalt i plugget eftersom det ändå just nu är skidorna som är prio ett, sålänge man satsar på elitnivå. Men man ska ju inte vara bitter, jag fick ju ändå en 5a.

Nu över till det roliga, jag har ju ändå vart på nobelfest, nästan.

Jag, Ulrika och Julia bestämde oss för att arrangera en nobellfest (eftersom vi inte blev inbjudna till den riktiga). Vi delade upp det så att varje person stod för en varsin rätt och menyn såg ut som följande:

  • Förrätt(Ulrika)
    • Toast med topping gjord på avokado och rökt lax toppad med räkor
  • Varmrätt (Julia)
    • Älgstek med skysås med ugnsbakade grönsaker och en frääääsch sallad
  • Efterrätt (Malin)

Det blev ett otroligt trevligt event och det hela slutade med en photo-shoot på den röda/rosa (yoga) mattan. Jag säger bara, den riktiga nobellmiddagen var inget mot detta och maten var nog minst lika god! Vad är det man säger, inget kan mätas med hemlagat, eller något sånt.

…………………………………….

Sedan har jag ju rest mot solen också. Eller ja nästan, solen är ju inte uppe så länge här, men man kom nog en liten bit på vägen i alla fall!

-15 och is och skare på nydalasjön gjorde att jag, Ulrika, Helena, Clara och Therese letade oss ut med skidorna på sjön istället för att varva på spåret. Jag kan meddela att solen stod som högst när vi var ute på sjön, det var klockan 11:30. Det är lite charmen med norrland det är solupp-/nedgång hela dagen!

Under hela passet sjöng vi ”stad i ljus” av tommy körberg som börjar just med ”Min resa var mot solen”.

 

Det var det jag hade för denna gång!!

Ursäkta ni som väntar på vägen till tjejskidan, nästa inlägg kommer vara en dag försenat!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s