Post tenta

Nu när lite tid gått sedan min första seniorcup i Idre fjäll. Ja, jag har inte haft någon superform kan jag påstå. Och en gnutta oflyt också. 31a i sprinten och ett klantigt fall på distansloppet… Menmen säsongen är lång.

Hur som helst. Som rubriken avslöjar är en stor tenta avklarad. Envariabelanalys 1 heter kursen och det är riktigt skönt att (förhoppningsvis) lämna den bakom sig. Jag ger ett TIPS till er som läser gymnasiematte, lyssna på läraren(!!!) allt kommer tillbaka på ingenjörsmatten. Och är det inte en riktigt grym känsla när man gör såhär på telefonen och man vet att man är klar:

img_4407
Bort med det gamla och in med det nya! Och apropå nytt, jag har tagit ett stort beslut idag. Jag ska korta mina klassiska stavar med 2,5cm. Vi se vart det bär men jag tror det blir grymt! Och om inte annat så får jag väl klistra dit den borttagna biten igen 😛

Här kommer lite goa bilder från min fantastiska vecka i Idre, där jag var och tog lite lugnt mellan tävlingshelgerna.

Detta bildspel kräver JavaScript.

img_4374

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s