Finns det lopp så finns det hopp

Ibland går saker inte som man planerat. Jag planerade inte att åka direkt till skidmeckat Idrefjäll nu direkt efter tävlingarna i bruksvallarna och jag planerade inte att vara HELT orkeslös på längdskidspremiären. Jag hade ingen ork eller energi att åka fort i helgen, däremot har jag tränat ganska hårt senaste veckorna så det är inte helt oväntat. Däremot är det aldrig roligt att känna att man inte fått ut sin kapacitet till fullo. Som bästa motivationshöjaren och pepptalkarn’ Lina Sutro sa: finns det lopp finns det hopp. Dvs. säsongen har än bara börjat så kroppen har god tid på sig att svara.

Jag vill ändå tacka alla som stöttat mig både innan och efter helgen, det värmer och stärker en inombords!

img_4344

Men sen har jag också världens bästa föräldrar som stöttar mig i medgång och motgång. Utan er skulle jag inte kunna tävla och träna så pass mycket som jag gör. Ni är både vallaservice, matlagare, rådgivare, fixare, hejarklack, sällskap och inte minst tröstare. Allt i ett alltså. Vilken tur i livets lotteri man hade som fick sånna grymma föräldrar!

img_2467

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s