Snipp, snapp, snut…

Så va brukslägret med militärlaget slut

Det blev ett kort men intensivt läget i bruksvallarna med militärlandslaget  vi körde första passet i måndags och sista passet imorse (fredag). Det finns inte mycket att klaga på men om det skulle vara något så skulle det vara min krånglande mage (och därav misstänkt glutenintolerans, vilket mina rumskompisar inte trodde på och skrattade åt) och väderhemsidorna. Jag tror inte varken yr, klart eller SMHI stämt en enda dag i bruksvallsprognosen. Idag sa alla väderhemsidorna att vädret skulle vara behagliga -5 och snö men vi vaknade upp imorse till -20 och klart väder. Därför blev den planerade träningstävlingen inställd och det leder till att jag sitter här.

Eftersom den planerade tävlingen blev inställd så försökte jag istället åka upp till Umeå idag, vilket verkar bli en mycket trevligare resa än den som jag tänkt ta imorgon (buss 06:50 och framme i Umeå 18). Jag hade sån tur att jag fick skjuts med u-laget till Östersund och därifrån får jag åka med Elina Rönnlund tillbaka till Umeå. Jag är väldigt tacksam att jag fick åka med dem!

Hur som helst har denhär veckan vart riktigt grym, men det hade inte vart lika bra utan personerna i militärlandslaget! Tack så mycket för denna gång!

imageimageimageimageimage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s