Veckan mellan läger

Den senaste veckan har vart en vilovecka enligt träningsdagboken men den säger ju inte alltid hela sanningen. Precis efter veckan i Idre kom mamma upp till Umeå och vi hade en myshelg med brödbak och sightseeing. Dock är jag själv inte så berest i Umeå så det blev lika mycket sightseeing för mig som för henne.

Under bak-helgen gjorde vi bland annat dehär fantastiskt goda kikärtsbrödet som är något av det godaste brödet jag vet, såklart kommer receptet från min mormor (kvalitetssäkrat). PS. man behöver inte gilla kikärtor för att gilla brödetkikartsbrod

Efter denna myshelg började mardröms-skolveckan. Kursen ENVARIABELANALYS 1 *dun-dun-duuuun* Än så länge går det bra att hänga med, som tur är, och mycket tack vare vår grymma föreläsare. Så nu vet jag vad jag har för något ”roligt” att göra varje dag fram till tentan i december.

teacher-meme-3
Gandalf kan dehär med plugg, får nog lyssna på honom

 

 

 

 

 

Tillbaks till det roliga, Klara fyllde ju 20 år i veckan, på samma dag som det var internationella vegandagen. Såklart firades det med lite häng i Umeå-stad i vackra vinterlandskapet. Där åt vi sushi och det visade sig vara Klaras första sushi och Klara fick även en liten ihoppysslad present. Kan tilläggas att sushin var vegansk och faktiskt riktigt god!

img_4138img_4136img_4184

*Sen kom SNÖÖÖÖÖ*

Igår var jag för första gången denna säsong ute och åkte skidor på natursnö, det blev stege-stakintervaller med Klara och Julia. 1-2-3-4-5-4-3-2-1. Riktigt tuffa intervaller med grymt sällskap. Bättre kan det inte bli. Just därför behövdes en lång fotostund efter genomförda intervaller. Tydligen är det även första gången på 5 år en så stor mängd snö fallit i Umeå i november, det känns som vi blev lite extra välkomnade till Umeå i år.

img_4245 img_4218img_4210 img_4189

 

 

 

 

 

imageimage

Och så blev det ett litet spontant lussebullsbak med Julia och Ulrika i veckan.

img_4181

Där var min vecka i korthet, nu sitter jag på tåget mot Östersund. Som rubriken avslöjar är jag påväg till årets sista läger i bruksvallarna med militärlandslaget.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s