Idre!

En liten spontanare till snön är ju aldrig fel! Jag bestämde mig nämligen i tisdags för att på fredag (igår) åka till Idre fjäll, kan ju tilläggas att det var med lite påtryckning från tränare Elbert i Umeå. Så här är jag, i en 6-bädd stuga, trots att vi bara var 2st från elitskidcentrum i Umeå som ville följa med hit.

Men det är inte alls tomt på folk här i Idre, alla de svenska landslagen är här och åker runt på spåren. Och man kan förstå att de letat sig hit, spåren är riktigt fina och långa för att vara tidigt på säsongen.

Ja men vad har jag gjort idag då? Idag har jag åkt två pass på konstsnöspåret i A1 fart och jag hann också med att få massage av min sponsor Ingalill som jobbar på Nilalf ab. Jag kan varmt rekommendera att gå till henne och få massage om du är i krokarna av Idre! Hon är riktigt erfaren och väldigt duktig på det hon gör!

 

image

image
Provade mina nya fischerpjäxor. Jag har lätt att få ont i fötterna men med dessa skönheter får jag inga krämpor

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s