Stakning på hemmaplan

Dagens träningsrunda blev en helt ny runda, 51,54km mätte den och tog 4 timmar. Alltid roligt och inspirerande med nya rundor och för att utmana lite extra kryddade jag passet med impulser. Efter 1:30h stakning körde jag ett ”intervalldrag” i ca 10 sekunder varje minut, och så höll jag på i 30 minuter. Därefter körde jag blandat diagonal, stakning med frånskjut och stakning resterande 2 timmar. Det var ett roligt pass men däremot kan jag inte rekommendera att staka utan handskar om man tappat korken på stavarna, då får man skavsår.

skarmavbild-2016-10-11-kl-22-05-39

En reaktion på ”Stakning på hemmaplan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s